VERKOOP NIEUWE AUTO’S EN BEDRIJFSWAGENS

Nieuwe auto’s voor particulier en bedrijf in Ameide

Op zoek naar een andere auto? In onze showroom treft u continu minimaal 35 tot 40 occasions aan voor elk budget. Ook voor een gloednieuw model rechtstreeks afkomstig van de dealer bent u bij Autobedrijf Wegman aan het juiste adres. Bij de aanschaf van een nieuwe auto krijgt u uiteraard net zoals bij de dealer volledige fabrieksgarantie.

Autoverkoop bij Wegman; altijd het beste advies

Autoverkoop bij Wegman staat voor kwaliteit en gemak. Wanneer u gaat voor een andere auto, dan wilt u natuurlijk wel kiezen voor precies díe auto die bij u past. Het model, het type, de motorinhoud maar zeker ook de prijs en het te verwachten onderhoud spelen een belangrijke rol in uw overwegingen. En het aanbod is enorm. Weet u waar u welke auto snel kunt vinden? Autobedrijf Wegman wel.

Wij zijn een volledig onafhankelijk autobedrijf. Zonder enige binding aan specifieke automerken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig en klantgericht advies over elk merk. U bent altijd zeker van een volledig objectief advies. U staat bij ons zelf voorop, niet het merk.

Vind bij Wegman de allerbeste auto voor uzelf

U weet zelf het beste wat u van uw auto verwacht. En u weet ook zelf hoeveel geld u daaraan kunt besteden. Geef ons uw wensen en mogelijkheden door en wij zoeken samen met u naar de meest perfecte auto voor uw situatie. Daarvoor zoeken we uiteraard altijd via ons uitgebreide netwerk in de hele Europese markt.

Een solide gezinswagen, een sportieve SUV of juist een snelle boodschappenwagen? Wat u ook zoekt, met het deskundige advies van Wegman vindt u altijd snel uw auto. En rijklaar maken? Ook dat is binnen enkele dagen geregeld. Wegman is kopen, rijden en klaar.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen