VERKOOP NIEUWE AUTO’S EN BEDRIJFSWAGENS

Nieuwe auto’s voor particulier en bedrijf

Op zoek naar een andere auto? In onze showroom treft u continu minimaal 35 jonge occasions aan. Maar ook voor een gloednieuw model rechtstreeks afkomstig van de dealer bent u bij ons aan het juiste adres. Wegman is een door de ……. erkende automakelaar voor alle gangbare merken en modellen. Waarbij u uiteraard net zoals bij de dealer zelf de normale fabrieksgarantie op de auto meekrijgt.

Advies

Wanneer u gaat voor een andere auto, dan wilt u natuurlijk wel kiezen voor precies de auto die bij u past. Het model, het type, de motorinhoud maar zeker ook de prijs en het te verwachten onderhoud spelen een belangrijke rol in uw overwegingen. En het aanbod is enorm. Hoe weet u welke auto de beste voor u is? En waar hij staat? Bij Wegman krijgt u deskundig advies van mensen die precies weten welke auto’s zich waar op de markt bevinden. Voor de prijs die bij uw mogelijkheden past.

Autobedrijf Wegman is een volledig onafhankelijke autobedrijf. Zonder enige binding aan specifieke automerken. Bij ons kunt u voor deskundig en klantgericht advies over elk merk terecht. Waardoor u altijd zeker bent van een volledig objectief en onbevooroordeeld advies. U staat bij ons voorop, niet het merk.

Vind samen de beste auto voor uzelf

U weet zelf het allerbeste wat u allemaal in uw auto terug wil zien. En u weet ook zelf hoeveel u daaraan wil besteden. Geef ons al uw wensen en mogelijkheden door en wij zoeken samen met u naar uw meest perfecte auto. En we zoeken altijd via ons uitgebreide netwerk in de hele Europese
markt. Doeltreffend zoeken en snel uw volgende auto vinden? Dat doet u het snelst via Wegman.

Een solide grote gezinswagen, een sportieve SUV of juist een kleine boodschappenwagen? Wat u ook zoekt, laat ons u assisteren. Met de deskundige assistentie van Wegman vindt u uw auto vrijwel altijd binnen ……. .

Rijklaar maken doen we in een dag en zo bent u al binnen twee weken nadat u een andere auto wilde ineens de gelukkige bestuurder van precies díe auto die u zocht.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen