FINANCIERING

Financiering in Ameide: alles onder één dak bij Wegman!

Bij Autobedrijf Wegman bieden wij u een totaalpakket. Naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto kunt u ook al uw financiële autozaken direct bij ons regelen. U kunt bij Autobedrijf Wegman terecht voor het op diverse manieren financieren van uw auto. Wij bieden mogelijkheden voor:

  • Financial lease
  • Operational lease
  • Financiering

Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij uiteraard ook graag uw aanspreekpunt voor APK, reparaties, onderhoud en eventuele schades.

Wegman: BOVAG erkend Financial Services bedrijf

Het leasen van een auto moet altijd volledig zorgeloos zijn. Het liefst least u daarom waarschijnlijk een auto bij een erkend leasebedrijf. Autobedrijf Wegman heeft een officiële erkenning van de BOVAG als een prima bemiddelende leasepartner voor zowel personenauto’s als bestelwagens. Bij Wegman weten we waar het over gaat in de autowereld. En u bent degene die daarvan profiteert!

Zakelijke financiering, met een persoonlijke benadering

Gaat u uw nieuwe auto zakelijk rijden? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor zakelijk financieren. Zakelijke rijders hebben bij financiering via Wegman grofweg de keus uit twee mogelijkheden:

  • Een vaste looptijd met rente
  • Het tussentijds flexibel boetevrij inlossen

De eerste optie levert u veel zekerheid over de financiën. De tweede optie is veel flexibeler en levert u meer investeringsmogelijkheden op. Autobedrijf Wegman is een erkend en beëdigd bemiddelaar voor financiële diensten. Wij bemiddelen dan ook graag bij het vinden van de voor u meest geschikte vorm van autofinanciering. Kom vrijblijvend eens langs en bekijk zelf wat u het beste past.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen