Onderhoud en APK

Voorkom onnodige reparaties en lever uw auto regelmatig en op tijd in voor onderhoud. Waar? Bij onze Bovag vakgarage aan de Industrieweg in Ameide. Of laat de auto fijn bij u thuis ophalen door een van onze monteurs. Elke monteur beschikt over alle meest recente kennis en diploma’s die nodig zijn voor het optimaal onderhouden van uw auto.
.

Afspraak

Pech hulp

BOVAG Pechhulp is een extra service van Autobedrijf Wegman. Pech onderweg? Laat het ons weten via de Wegman App of telefoon en bespreek met een van onze vakkundige monteurs het probleem. Hij kent u en hij kent uw auto. De kans is groot dat hij de storing zelf per direct voor u oplost. En
anders zorgen wij voor vervoer van u en uw auto naar onze werkplaats in Ameide.

Vervangend vervoer

Uw auto kwijt omdat hij in de werkplaats staat? Regel vervangend vervoer via Autobedrijf Wegman en blijf zelf mobiel terwijl u uw eigen auto aan deskundige handen overlaat.
.
.

Schadeherstel

Schadeherstel alleen mogelijk bij het herstelbedrijf van uw verzekeringsmaatschappij? Dat is een fabel. Wij herstellen uw schades net zo vakkundig. En waarschijnlijk veel sneller. En uw verzekeraar? Die betaalt u net zo goed uit als anders. De keuzes over uw auto zijn aan u. Niet aan uw verzekeraar.

Carwash

Uw auto komt pas echt tot zijn recht als hij schoongewassen is. Carwash Ameide maakt het wassen van uw auto een peulenschil. Kies uit een van de vele programma’s en rijd al vanaf € 4,- in een blinkend schone auto rond.

Wegman App

De Wegman App brengt snel schakelen naar u toe. Pech onderweg of een afspraak maken? Download de Wegman App vandaag nog en regel voortaan al uw autozaken snel en makkelijk.