BOVAG Pechhulp. Een extra Wegman service.

BOVAG Pechhulp, regel het bij Wegman

BOVAG Pechhulp is een extra service die u altijd en overal mobiel houdt. De vakmensen van de BOVAG autobedrijven staan bij pech onderweg dag en nacht voor u klaar. Staat u met pech binnen een straal van 20 kilometer van Ameide? Dan schakelt BOVAG Pechhulp Autobedrijf Wegman zelf in voor hulp. Bevindt u zich verder weg? Dan komt er een ander erkend BOVAG bedrijf snel naar u toe.

Pechhulp in Nederland

BOVAG Pechhulp in Nederland biedt u een compleet pakket van zekerheid. Ook als uw auto kapot bij u thuis op de oprit staat is Wegman met de BOVAG Pechhulp uw oplossing. Even bellen of appen en u heeft direct contact met een deskundige monteur. Onze monteurs kennen u en uw auto. In de meeste gevallen repareren zij uw voertuig dan ook ter plekke. Is een bezoek aan de werkplaats noodzakelijk? Autobedrijf Wegman regelt meteen vervangend vervoer voor u. Net zoals het vervoer van uw auto naar de werkplaats. Zonder extra kosten.

Pechhulp in het buitenland

Met BOVAG Pechhulp bent u ook altijd verzekerd pechhulp in het buitenland. Meld uw pech aan bij ons of direct via de BOVAG Pechhulplijn en ontvang via het bedrijf Mondial Assistance in heel Europa dezelfde pechhulp als in Nederland. Mondial Assistance is de grootste pechhulpverlener ter wereld en bij hen bent u in net zulke goede handen als bij Wegman zelf.

Extra voordelige tarieven via Wegman

Wat het standaard BOVAG Pechhulppakket u kost hangt af van de leeftijd van uw auto. Vraag uw pechhulppas direct via Autobedrijf Wegman aan en ontvang 50% korting op de reguliere BOVAG prijs!

Tarieven BOVAG pechhulp standaardpakket 2019:

Leeftijd auto Standaard BOVAG tarief Via Wegman tarief
0 – 4 jaar €   67,50 € 33,75
5 – 9 jaar €   85, – € 42,50
10 – 14 jaar € 102,50 € 51,25
15 jaar + € 157,50 € 78,75

Alle standaard pechhulppakketten breidt u ook nog eens heel eenvoudig en voordelig uit met een aantal extra zekerheden van uw keus. Zoals een grote auto met een trekhaak bijvoorbeeld. Wel zo handig als u in Frankrijk met een caravan achter uw auto met pech staat toch? Meer lezen over BOVAG Pechhulp? Ga naar de website van BOVAG voor meer informatie.

Kies slim! Ga voor BOVAG Pechhulp en bespaar uzelf zo tientallen euro’s per jaar!

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen