Financial Lease

Financial Lease in Ameide (Utrecht)

Bij Financial Lease koopt u de auto en bent u ook daadwerkelijk meteen de eigenaar. Terwijl u niet in één keer de hele aanschafprijs betaalt en zo investeringsruimte voor andere zaken overhoudt. U blijft wel zelf verantwoordelijk voor de kosten van onderhoud, verzekering, belasting en reparaties.
.
.

Operational Lease

Operational Lease in Ameide (Utrecht)

Bij Operational Lease neemt Autobedrijf Wegman of de leasemaatschappij de investering in de auto voor zijn rekening. U rijdt de auto per direct, maar Wegman of de leasemaatschappij blijft de eigenaar. U lost het investeringsbedrag tijdens de leaseperiode in termijnen af. Kosten voor onderhoud, verzekering, belasting en reparaties zijn in principe voor Wegman of de leasemaatschappij.

Financiering

Financiering in Ameide (Utrecht)

De best bij u passende vorm van financiering is cruciaal. Een auto kopen is en blijft voor veel mensen een flinke investering. Dat u daar bewust mee omgaat vinden ook wij belangrijk. Wij bemiddelen daarom graag tussen u en de financieringsmaatschappij over de diverse financiële mogelijkheden. Uw auto bij ons kopen en direct ook via Wegman financieren? Dat kan prima! Wegman gaat voor totaalservice, ook op financieel gebied.

BOVAG Verzekering

BOVAG Autoverzekering in Ameide (Utrecht)

Een goede auto vraagt om een goede verzekering en daarom kunt u via Wegman een BOVAG Autoverzekering afsluiten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. De BOVAG Autoverzekering is de meest complete verzekering voor elke auto. BOVAG: altijd zeker van uw zaak.

.
.