WEGMAN APP

De Wegman app handig? Zeker wel! Lees hieronder maar eens na waarom. We leven in een wereld waar de technologie in een hoog tempo verandert. Autobedrijf Wegman blijft up-to-date en altijd opzoek naar nieuwe manieren om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben wij in samenwerking met Auto Sociaal de Wegman Service App voor u ontwikkeld. De Wegman App brengt u dichterbij het snel en makkelijk regelen van al het onderhoud en reparaties aan uw auto.

Hoe werkt het?

De applicatie is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android. Ga via onderstaande links naar de Appstore die bij uw mobiele apparaat past en zoek op ‘Wegman’ of ‘Autobedrijf Wegman’. De Wegman app verschijnt met het logo van Wegman erin in de appstore. Downloaden, kenteken registeren en u bent klaar voor extra autogemak.

Meld uw auto aan voor een moment dat u het beste uitkomt, ga voor de haal- en brengservice en geniet van hoe alles verder eigenlijk als vanzelf gaat.

   

Na het registreren van uw kenteken in de Wegman Service App biedt dit u de volgende voordelen:

  • U ontvangt automatisch berichten over het onderhoud en APK van uw auto
  • U kunt gemakkelijk een werkplaatsafspraak inplannen
  • Autoproblemen? U heeft direct contact met onze werkplaats via de chatfunctie
  • Altijd direct hulp bij pech of storing
  • U kunt digitaal een schade doorgeven
  • U blijft altijd op de hoogte van ons actuele occasionaanbod
  • U blijft op de hoogte van alle door u geselecteerde acties

Registratiekorting

Registreer vandaag nog uw kenteken in de Wegman Service App en ontvang 10% korting op uw eerstvolgende werkplaatsbezoek.

Registratiekorting

Als u uw kenteken registreert ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende werkplaatsbezoek. De applicatie is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen