FINANCIAL LEASE

Financial Lease bij Wegman

Bij Financial Lease via Autobedrijf Wegman koopt u de auto en bent u ook daadwerkelijk meteen de eigenaar. Ook fiscaal gezien. Terwijl u niet in één keer de hele aanschafprijs hoeft te betalen. Bij Financial Lease bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud et cetera. U betaalt de auto in maandelijkse termijnen af aan Autobedrijf Wegman of de leasemaatschappij, waarbij u het termijnbedrag samen vastlegt in een leasecontract.

Met Financial Lease kiest u voor ruimte en vrijheid.

Kiezen voor deze vorm van autofinanciering levert u de volgende mogelijkheden:

  • Vaste looptijd en rente tot 60 maanden mogelijk
  • Eventueel vooraf overeengekomen slottermijn
  • Activering op uw balans
  • U verrekent de btw met uw omzetbelasting
  • Financial Lease is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s
  • Beschikbaar voor zowel personenauto’s als bestelwagens
  • Ook voor zzp’ers en starters

Voordelen van Financial Lease

Gaat u voor Financial Lease, dan koopt u voor uw onderneming een auto op afbetaling. De belastingdienst ziet dit als investering en gunt u daarom fiscale voordelen zoals bijvoorbeeld btw-teruggave, investeringsaftrek en afschrijving. Het betalen in termijnen betekent natuurlijk ook dat u de kosten spreidt en zo geld overhoudt voor andere investeringen. Daarnaast behoudt u uw schadevrije jaren en allerlei keuzevrijheden over onderhoud en verzekering.

Kopen of leasen?

De keus voor koop of lease is over het algemeen een afweging van welke wijze van spreiding van uw bedrijfskosten voor uw bedrijf het meest gunstig is. Bekijk samen met Autobedrijf Wegman en de leasemaatschappij eens rustig wat een Financial Leasecontract u oplevert.

En leg daar dan naast wat het wel direct kopen of via Operational Lease leasen van de auto u over dezelfde looptijd kost. Of oplevert natuurlijk. Bij Autobedrijf Wegman krijgt u een realistisch beeld van wat een auto of bedrijfswagen u kost aan bijvoorbeeld onderhoud, belasting en verzekering. Deze kosten zijn bij Financial Lease voor uw eigen rekening. Maar, u bent dan wel zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto.

Kortgezegd levert Financial Lease u veel vrijheid en veel belastingvoordeel.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen