BOVAG AUTOVERZEKERING

BOVAG Autoverzekering

Een auto kopen bij een BOVAG-dealer geeft u per definitie veel zekerheid. Koopt u bij Autobedrijf Wegman een auto met een aanschafprijs vanaf € 4.500, – of met een prijs van meer dan 35% van de oorspronkelijk cataloguswaarde?  Dan gelden voor die auto altijd alle BOVAG Garantievoorwaarden. En die staan voor zekerheid over uw occasion.

Maar alleen garanties zijn niet genoeg. Voor elke auto heeft u een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) nodig. Niet voor niets een standaard onderdeel van de BOVAG Autoverzekering.

De meest ideale autoverzekering sluit u heel makkelijk en snel af bij Autobedrijf Wegman. Wij mogen zelf uw BOVAG offerte opmaken. Duidelijk, helder en in de meeste gevallen al binnen een dag geregeld. De BOVAG Autoverzekering biedt u veel voordelen, denk aan:

  • Reparaties altijd bij Wegman zelf
  • Altijd vervangend vervoer voor de hele herstelperiode
  • Geen enkel eigen risico
  • Alles wat u zelf hoeft te doen is: aanmelden en later weer in uw gerepareerde auto rondrijden
  • Bij diefstal of total-loss altijd zekerheid over het verzekerde bedrag, namelijk de aanschafwaarde van de auto
  • Geen opzegtermijn
  • Zorgeloos, ook het financiële deel met externe verzekeringsmaatschappijen handelen wij helemaal voor u af

BOVAG verzekeringspakketten

Kiest u voor BOVAG? Dan kiest u verstandig. Naast de wettelijk verplichte WA-verzekering is er altijd een perfect bij uw situatie passend verzekeringspakket mogelijk. Bij BOVAG heeft u keuze uit 4 verschillende casco opties. En uiteraard ook nog uit diverse aanvullende pakketten zoals rechtsbijstand en een schade- en/of ongevallenverzekering voor inzittenden.

De BOVAG-verzekeringsdekkingen en opties zelf eens goed nalezen? Ga naar BOVAG Autoverzekering of vraag even om de folder bij Autobedrijf Wegman.

BOVAG Garantiebewijs

Het BOVAG Garantiebewijs is een koppeling van de BOVAG Garantie en de Nationale Auto Pas. Koopt u een auto met BOVAG Garantiepas? Dan weet u  zeker dat u een occasion koopt zonder dat u opdraait voor eventuele verborgen gebreken. Als BOVAG dealer zijn wij bij Wegman verplicht eventuele klachten in de garantieperiode oor u op te lossen. Bent u toch niet tevreden? Dan kunt u altijd terugvallen op de afdeling BOVAG bemiddeling van BOVAG.

Wij bieden u tal van zekerheden. Ook bij reparatie en onderhoud. Is uw auto in onze eigen werkplaats gerepareerd? Dan heeft u daarna recht op 3 maanden BOVAG Reparatiegarantie. Die garantie geldt zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen. Klik hier voor de voorwaarden.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen