EV & HYBRIDE SPECIALIST

Met de groeiende populariteit van hybride en elektrische auto’s is het van cruciaal belang dat autobedrijven de nodige kennis en expertise hebben op het gebied van onderhoud en reparatie van deze voertuigen. Het onderhouden en repareren van hybride en elektrische auto’s vereist specifieke kennis en vaardigheden. Onze monteurs zijn getraind door erkende instanties en zijn gecertificeerd zijn om met deze voertuigen te werken. Zodat wij een veilige en effectieve dienstverlening kunnen leveren.

Batterijonderhoud: De batterij is het hart van een hybride of elektrische auto. Het is van groot belang om regelmatig de batterijstatus te controleren, de prestaties te optimaliseren en eventuele problemen tijdig te detecteren. Technici moeten de juiste tools en procedures gebruiken om de batterij te onderhouden en te testen, en in staat zijn om eventuele storingen op te lossen.

Software-updates: Hybride en elektrische auto’s worden aangedreven door complexe software die regelmatige updates vereist. Het is belangrijk om de software van het voertuig up-to-date te houden om mogelijke problemen te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Zorg ervoor dat jouw technici bekend zijn met de software van verschillende automerken en deze correct kunnen bijwerken.

Elektrische Componenten: Naast de batterij zijn er andere elektrische componenten die aandacht nodig hebben, zoals elektromotoren, laadsystemen en vermogenselektronica. Technici moeten vertrouwd zijn met deze componenten en in staat zijn om ze te inspecteren, te onderhouden en indien nodig te repareren.

Waarom kiezen voor Autobedrijf Wegman met een elektrische of hybride auto?

  • Wij hebben het complete opleidingstraject tot Hybride en EV specialist afgerond volgens de criteria omschreven in de richtlijnen van NEN 9140.
  • Wij volgen vervolgopleidingen om bij te blijven in de ontwikkelingen van elektrische voertuigen.
  • Wij hebben alle benodigde apparatuur in huis om veilig, verantwoord en kundig alle onderhoud, reparatie en diagnose uit te voeren aan alle hybride & E-voertuigen.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen