ONDERHOUD & APK

Wegman: onderhoud van alle merken, ook voor de leaserijder!

Voorkom grote reparatiekosten aan uw auto, zorg voor tijdig onderhoud & APK keuringen. Alle monteurs van Autobedrijf Wegman zijn gediplomeerd en scholen zich continu bij. Zo zijn ze van elke laatste ontwikkeling op autogebied op de hoogte en werken altijd up-to-date.

Soms komt het voor dat er tijdens een reguliere onderhoudsbeurt gebreken aan uw auto naar boven komen.  Voordat wij een dergelijk gebrek repareren overleggen wij vooraf altijd met u over de kosten daarvan.

Autobedrijf Wegman is in het bezit van de modernste apparatuur voor het uitlezen en repareren van (motor)storingen. Alle APK keuringen voeren wij zelf uit, inclusief roetmeting voor dieselmotoren en een viergastest voor benzine- of lpg-motoren. Tijdens het onderhoud aan uw auto kunt u uiteraard altijd gebruik maken van vervangend vervoer.

Erkend specialist voor onderhoud aan uw leaseauto in Ameide

Wist u dat we bij Wegman ook leaseauto’s onderhouden? En verkopen? Autobedrijf Wegman is een hiervoor officieel door BOVAG gecertificeerd bedrijf. Hoeveel mensen hebben er tegenwoordig wel niet ‘auto van de zaak’? Het zijn er honderdduizenden. Misschien staat er bij u ook wel een leaseauto voor de deur. Laat het onderhoud van uw leaseauto bij Autobedrijf Wegman doen en geniet zelf van het gemak.

Haal nog meer voordeel uit uw leaseonderhoud

Al het leaseonderhoud van elke leaseauto gewoon in Ameide? Ja hoor! Ook voor externe leasemaatschappijen is het onderbrengen van het onderhoud van uw leaseauto bij Wegman financieel aantrekkelijk. We geven elk merk en elk type auto altijd het juiste onderhoud. En stellen het belang van elke klant voorop, dus ook dat van uw leasemaatschappij.

Biedt het onderhouden van uw leaseauto bij Wegman u zelf ook een financieel voordeel? Zeker! Breng uw leaseauto voor onderhoud langs en ontvang meteen de speciale “tweede auto korting”. Met altijd 10% korting op APK, reparaties en onderhoud van uw tweede auto.

APK in Ameide en Vijfheerenlanden

Een goed adres voor APK in Vijfheerenlanden en Ameide is dichtbij huis en wel zo handig. Auto’s ouder dan drie jaar moeten jaarlijks worden gekeurd. De keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname. Een goedkeuring tijdens de APK vormt er geen garantie voor dat uw auto na goedkeuring de rest van het jaar probleemloos rondrijdt.

Regelmatige controles en goed onderhoud aan uw auto is en blijft daarnaast altijd belangrijk. Ook al is uw auto APK goed gekeurd.

Een onafhankelijk autobedrijf zoals Autobedrijf Wegman is het ideale adres voor uw jaarlijkse APK keuring. Autobedrijf Wegman hanteert minimale wachttijden en werkt tegen scherpe tarieven. En brengt u uw auto toch al langs voor periodiek onderhoud? Dan voert Autobedrijf Wegman de APK keuring meteen gratis voor u uit.

Vragen of meer informatie?

Contact opnemen