Autobedrijf Wegman Ameide - Onderhoud, reparatie, in- en verkoop van alle merken. | Onderhoud
567
page-template-default,page,page-id-567,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Onderhoud

Onderhoud voor alle merken, ook voor de leaserijder!

 

Om grote reparatiekosten aan uw auto te voorkomen is het van belang dat u uw auto tijdig de onderhoudsbeurten laat geven. Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde monteurs die continu bijgeschoold worden en van alle ontwikkelingen in de markt op de hoogte zijn.

Het is mogelijk dat er bij een onderhoudsbeurt gebreken worden geconstateerd die voor u extra kosten met zich meebrengen. Alvorens de reparatie hiervan uit te voeren wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Wij zijn in het bezit van de modernste apparatuur om eventuele motorstoringen uit te lezen en te repareren. Alle Apk-keuringen worden door ons uitgevoerd, inclusief roetmeting voor dieselmotoren en viergastest voor benzine- of lpg-motor. Tijdens het onderhoud aan uw auto kunt u uiteraard gebruik maken van vervangend vervoer.

 

Onderhoud aan uw lease auto

 

Wist u dat we ook leaseauto’s onderhouden, en hier ook officieel BOVAG gecertificeerd voor zijn? Hoeveel mensen hebben er tegenwoordig niet ‘een auto van de zaak’? Het zijn er vele honderdduizenden. Misschien staat er bij u ook wel een leaseauto voor de deur. En misschien zou u die veel liever in onderhoud hebben bij Autobedrijf Wegman. Omdat u een heel tevreden klant was toen u nog in een eigen auto rondreed, of omdat u daar altijd de tweede auto laat onderhouden. Wel, dat kan.

Onderhoud van leaseauto’s is namelijk een van onze specialiteiten. We kunnen elk merk, elk type het juiste onderhoud geven, met de beste middelen en materialen die er zijn. Geen leasemaatschappij die daar een punt van maakt. Integendeel, ook voor een leasemaatschappij is het aantrekkelijk werken met een autobedrijf dat het belang van z’n klanten voorop stelt. Trouwens, wist u dat u ook voor de aanschaf van uw lease-auto een beroep op ons kunt doen?

Wist u dat wij een speciale “tweede auto korting” aanbieden? Als uw leaseauto bij ons in onderhoud is, krijgt u altijd 10% korting op APK, reparaties en onderhoud van uw tweede auto !