Door het Coronavirus (COVID-19) wordt iedereen geconfronteerd met maatregelen die het dagelijks leven en de omgang met elkaar ernstig verstoren. Graag vertellen wij u hoe wij omgaan met deze situatie.

Onze werkplaats, showroom en wasbox blijven gewoon open en uw geplande afspraak kan doorgaan. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en worden alle voorschriften opgevolgd.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om verspreiding zo goed mogelijk tegen te gaan:

  • Wij schudden geen handen, houden afstand en geven voorkeur aan communicatie via telefoon of e-mail;
  • Onze medewerkers zijn klachtenvrij. Mocht een medewerker klachten krijgen, zal hij/zij direct worden verzocht om naar huis te gaan.
  • Heeft u de komende tijd een afspraak bij ons en heeft u klachten? Wij verzoeken u dan telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen uw afspraak verzetten of uw auto kosteloos ophalen.
  • Wij verzoeken u betalingen zo veel mogelijk elektronisch te voldoen.
  • Graag geen andere sleutels dan alleen uw autosleutels af te geven.

Desinfectie maatregelen

  • Deurgrepen, stuurwielen, versnellingspoken, handremmen en sleutels worden ontsmet. Dit gebeurd zodra u uw auto brengt en opnieuw als u uw auto ophaalt. En geldt ook voor leen- en huurauto’s en voertuigen waarin proefritten worden gemaakt.

Extra service

Kunt of durft u de deur niet uit, dan kunnen wij uw auto kosteloos bij u ophalen en weer terug brengen. Vanzelfsprekend zullen wij dan ook de desinfecterende handelingen verrichten.

Heeft u belangstelling voor een auto uit onze voorraad? Wij kunnen op afstand alles voor u afwikkelen, de auto bij u thuis komen laten zien en afleveren.

Ondanks alle maatregelen is het belangrijk dat alles zoveel mogelijk door kan gaan, wij willen u ook in deze periode van dienst zijn en staan dagelijks voor u klaar.

Samen komen we deze moeilijke periode te boven! Let goed op uzelf en op uw naasten!

Met vriendelijke groet,
Het team van Autobedrijf Wegman