Door het Coronavirus (COVID-19) wordt iedereen geconfronteerd met maatregelen die het dagelijks leven en de omgang met elkaar ernstig verstoren. Graag vertellen wij u hoe wij omgaan met deze situatie.

Onze werkplaats, showroom en wasbox blijven gewoon open en uw geplande afspraak kan doorgaan. Tot nadere berichtgeving zijn onze openingstijden maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en worden alle voorschriften opgevolgd.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om verspreiding zo goed mogelijk tegen te gaan:

  • Wij schudden geen handen, houden afstand en geven voorkeur aan communicatie via telefoon of e-mail;
  • Onze medewerkers zijn klachtenvrij. Mocht een medewerker klachten krijgen, zal hij/zij direct worden verzocht om naar huis te gaan.
  • Heeft u de komende tijd een afspraak bij ons en heeft u klachten? Wij verzoeken u dan telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen uw afspraak verzetten of uw auto kosteloos ophalen.
  • Wij verzoeken u betalingen zo veel mogelijk elektronisch te voldoen.
  • Graag geen andere sleutels dan alleen uw autosleutels af te geven.

Desinfectie maatregelen

  • Deurgrepen, stuurwielen, versnellingspoken, handremmen en sleutels worden ontsmet. Dit gebeurd zodra u uw auto brengt en opnieuw als u uw auto ophaalt. En geldt ook voor leen- en huurauto’s en voertuigen waarin proefritten worden gemaakt.

Extra service

Kunt of durft u de deur niet uit, dan kunnen wij uw auto kosteloos bij u ophalen en weer terug brengen. Vanzelfsprekend zullen wij dan ook de desinfecterende handelingen verrichten.

Heeft u belangstelling voor een auto uit onze voorraad? Wij kunnen op afstand alles voor u afwikkelen, de auto bij u thuis komen laten zien en afleveren.

Ondanks alle maatregelen is het belangrijk dat alles zoveel mogelijk door kan gaan, wij willen u ook in deze periode van dienst zijn en staan dagelijks voor u klaar.

Samen komen we deze moeilijke periode te boven! Let goed op uzelf en op uw naasten!

Met vriendelijke groet,
Het team van Autobedrijf Wegman