Autobedrijf Wegman Ameide - Onderhoud, reparatie, in- en verkoop van alle merken. | Fabrieksgarantie
589
page-template-default,page,page-id-589,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Fabrieksgarantie

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij Autobedrijf Wegman, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

 

Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door Autobedrijf Wegman laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u ‘m heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.

 

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

 

U kunt dus altijd bij ons terecht en U behoudt altijd de fabrieksgarantie.