Autobedrijf Wegman Ameide - Onderhoud, reparatie, in- en verkoop van alle merken. | Chiptuning / Ecotuning
554
page-template-default,page,page-id-554,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Chiptuning / Ecotuning

Brandstofbesparing

 

Chiptuning specifiek gericht op brandstofbesparing wordt Eco-Tuning genoemd. Door een softwarematig perfecte afstelling en een verbetert vermogensverloop zijn prachtige resultaten haalbaar. Onder ideale omstandigheden is meer dan 15% haalbaar, maar als richtlijn houden we een percentage van 5-8% aan.

 

Wagenparken

 

Voor wagenparken voeren we regelmatig eco-tuning uit. U kunt zich voorstellen dat wagenparkbeheerders, transport en vervoersbedrijven etc. gebaat zijn bij een lager verbruik van hun bedrijfswagens, taxi’s, bedrijfsbussen of trucks. Zelfs voor kraan -en graafmachines kunnen we iets betekenen. Ook hier geldt weer dat maatwerk noodzakelijk is zoals u al heeft kunnen lezen bij reguliere chiptuning.

 

Bedrijven houden verbruik/ brandstofkosten nauwlettend in de gaten zodat in praktijk exact de verschillen gemeten kunnen worden. Daarbij is brandstof vaak een forse kostenpost. Dit is de reden dat we eco-tuning veelal business-to-business uitvoeren. Toch kan besparing ook particulier interessant zijn.

 

Camperaars, caravanrijders en/of bestuurders die veel (zakelijke) kilometers maken zijn vaak ook geïnteresseerd in een lager verbruik. In combinatie met een mooier vermogensverloop zeker de moeite waard om eens te informeren naar de mogelijkheden.